LOKAKUUN HUOLTOTARJOUS

Syksy on taas täällä ja on aika muistaa pyöräsi kannalta yksi tärkeimmistä seikoista nimittäin puhtaanapito. Kurakelit vaikuttavat niin pyöräsi toimintaan kuin myös kulumiseen, joten muista ottaa välillä rätti käteen ja puhdistaa tärkeimmät kohteet varmistaaksesi pyöräsi käyttömukavuus, turvallisuus ja pitkäikäisyys. Mikäli pyörässäsi on vannejarrut, puhdista jarrupalat ja vanteen jarrutuspinnat liasta esimerkiksi rätillä tai paperilla jokaisen märällä kelillä ajetun kerran jälkeen. Tämä on helppo ja nopea toimenpide, joka estää tehokkaasti jarrujesi ennenaikaista kulumista. Toinen erittäin tärkeä puhdistuksen kohde on voimansiirto eli pyöräsi ketju, rattaat ja vaihteiston osat. Nämä ovat hankalia puhdistaa kotioloissa pinttyneen voiteluaineen takia, mutta puhtaana pidettyinä pidentävät huomattavasti vaihtoväliä.

Kurakelien kunniaksi tarjoammekin Expert huoltopaketin yhteydessä voimansiirron täydellisen puhdistuksen veloituksetta! (Hinta norm. 40€)

Käytä siis tilaisuus hyväksesi ja varaa sinulle parhaiten sopiva huoltoaika nettisivuiltamme tai soittamalla. Tervetuloa!

Bikeworx