Cart 0
Pyörähuolto Espoossa työmatkasi varrella

Meistä


BIKEWORX OY

Olemme pyörävalmistajista ja merkeistä riippumaton polkupyörien huoltoon erikoistunut yritys. Emme suosi tai valikoi asiakkaitamme pyörämerkin perusteella, kaikki pyörät ja pyöräilijät ovat meille tervetulleita. Emme myöskään myy pyöriä, vaan keskitymme pelkästään pyörien huoltoon, säätämiseen ja kunnossapitoon.

Lupaamme tarjota parasta palvelua. Harrastamme itse pyöräilyä SM-tasolla ja näin ollen tiedämme miten pyörää tulee huoltaa ja mitä pyörän toiminnalta vaaditaan. Voimme taata parhaan mahdollisen työn jäljen sekä erittäin nopean toimituksen - jopa saman päivän aikana!

Pidämme pyörästäsi huolen, jotta sinun tarvitsee vain ajaa!

Tervetuloa!

BikeWorx Oy on perustettu vuonna 2018. Kehitimme yrityksemme palvelemaan pääkaupunkiseudun pyöräilijöitä ja edistämään harraste- ja hyötypyöräilyä. Pyöräily kaikissa muodoissaan on meille lähellä sydäntä.

 

Henkilökunta


 

Jarmo Valtonen

jamppaporifiili.jpg

Bikeworx Oy:n toinen perustajista. Syntynyt Espoossa, omaa yli 10 vuoden kokemuksen pyörien huollosta ja on ärsyttävän hyvä lähes kaikissa urheilulajeissa.

Työhistoria:

Koulutukseltani olen elektroniikka-asentaja, mutta todellisuudessa työurani on mennyt muissa merkeissä. Olen teini-iästä asti edustanut Suomea pikaluistelumaajoukkueessa aina vuoteen 2009 saakka. Sen jälkeen olen työskennellyt eri pyörähuoltoyrityksissä, viimeisimpänä Mountain Bike Shopissa kuuden vuoden ajan. Pyörien huoltaminen on siis tullut tutuksi ja sen vuoksi oman yrityksen perustaminen on luontainen jatkumo.

Harrastukset:

Ammattilaisluistelun lisäksi olen harrastanut useita muitakin lajeja. Minulla on suomenmestaruuksia mm. rullaluistelussa, polkupyörätrialissa, ratapyöräilyssä ja tietenkin pikaluistelussa. Pikaluistelussa löytyy myös voimassaolevia suomenennätyksiä yleisessä sarjassa kuusi kappaletta. Tällä hetkellä harrastan MTB-enduroa ja osallistun vuosittain MTB-enduro cuppiin. Tällä hetkellä taso on SM-sarjassa kärki kymmenikössä. Enduron oheistreenien lisäksi olen myös vannoutunut työmatkapyöräilijä ja kiipeily on myös yksi rakkaista harrastuksistani. Soitan myös kitaraa ja laulan Kuisma- nimisessä punkbändissä.

Jan Ülle

janprofiili.jpg

BikeWorx Oy:n puuhamies Espoosta. Luonnonlahjakkuus kaikessa teknisten laitteiden asentamisessa. Pyöräalalla eri tehtävissä yli 10 vuotta.

Työhistoria:

Koulutukseltani olen kaupanalan mies, jolla olenkin viihtynyt koko työurani ajan niin B2C kuin B2B tehtävissä. Opiskelujen ohella työskentelin useamman pyöräliikkeen palveluksessa, joista pisimpään viihdyin Mountain Bike Shop:issa, jossa sain mahdollisuuden työskennellä loistavassa tiimissä pyöräalan huipputuotteiden parissa. Valmistuttuani markkinoinnin osaajaksi kävin hakemassa vauhtia ulkomailta työskennellen Specialized Europe:n pohjoismaiden toimistolla jälleenmyyntiverkoston kehittämisprojektien parissa. Ulkomaankomennuksen työn hedelmistä pääsevät nauttimaan myös suomalaiset pyöräilijät asioimalla Suomen Specialized Elite Shop liikkeissä. Suomeen palattuani toimin vuoden verran myyntiedustajana Intense Cycles Europe:n palveluksessa, jonka jälkeen tuli taas aika nostaa rimaa ja tuloksena syntyi Bikeworx Oy.

Harrastukset:

Fillarin selässä jatkuvalla syötöllä jo 28 vuotta, eikä innostus ole yhtään hiipumassa, ensimmäinen mopo alla jo 3-vuotiaana ja ensimmäinen Honda Monkeyn moottoriremontti tuli tehtyä 8-vuotiaana kun kaverit leikkivät vielä Legoilla. Täysiä pitää päästä kaikella millä on renkaat ja minut löytääkin parhaiten ajamassa paikallisilta metsäpoluilta, skeittiparkista, pumptrackilta tai autotallista harrasteauton kimpusta. Fillaroinnissa lähimpänä sydäntä on aina ollut ns. Freeride, joten kilpailuissa on tullut käytyä vain harvakseltaan. SM-mitaleja ei valitettavasti minulta löydy. Vielä ;)